بارداری و مشکلات خانواده

سلام ممنون میشم پاسخ بدید.من ۱۸سالمه و همسرم ۲۶سالشه ما عاشق همیم و ازدواج کردیم حالا دوست داریم بچه دار بشیم به یک دلایلی من دچار شک و تردید شدم حالا نمیدونم به حرف دل شوهرم گوش بدم و بچه بیارم یا بخاطر مسائل خانوادم فعلا صبر کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام بنظر میرسه شما در خانه پدری هنوز جا ماندید شما تشکیل زندگی جدیدی دادید و خانواده  شما همسرتان هستند و علایق شما و همسرتان در اولویت قرار دارد و خانواده خودتون در اولویت بعدی قرار می گیرد. در مورد مسائل خانواده پدری اگر کاری برای حل مسئله از دستتان بر می آید انجام دهید در غیر اینصورت میتوانید آنها را همانطور که هستند بپذیرید.