بارداری نشدن بعد از 4 سال

سلام وقت بخیر.خانمی 34 ساله هستم چهار سال نزدیکی بدون جلوگیری دارم اما باردار نشدم خودم تنبلی تخمدان دارم و بارها زیر نظر دکتر پریود شدم و بدون دارو پریود نمیشم ازمایش اسپرم همسرمم گفتن خوبه اما برای بارداری باید وزنش زیر صد باشه. واقعا خسته شدم نمیدونم چه راهیو پیش بگیرم که هم پریودم مرتب شه هم باردار شم. مسئله نامنظمی پریودم برام معضل روحی شده. کمکم کنید لطفا سردر گمم.

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بايد با رژيم ، ورزش و دارو وزن خود را كم كنيد و تحت نظر فوق تخصص نازايی داروهای محرک تخمک گذاری مصرف كنيد .