خارش قسمت بیرونی واژن

سلام وقت بخیر.

طاعات و عباداتتون مورد قبول حق.

خانمی ۳۰ساله هستم که حدودا۶ ماهه به روش سزارین فارغ شدم.

۳ساله ازدواج کردم چه در دوران مجردی چه بعد ازدواج اصلا خارش نداشتم.

اما از وقتی زایمان کردم هرماه دچار خارش قسمت بیرونی واژن میشم.

شدیدا میخاره. رفتم دکتر متخصص بهم دوتا پماد کلوتریمازول و بتامتازون دادن.

میزنم ولی گویا فایده ای نداره.

الان دوبار دقت کردم ک نزدیک پریود اینجوری میشم.انگار جزء علائم پریودم شده.

وقتی پریودم تموم میشه خارش هم برطرف میشه.

یک روز در میان هم لباس زیرمو عوض میکنم.

بااین حال اینجوری میشم.

میخواستم ببینم دلیلش چی میتونه باشه؟

آیا باید اقدام دیگری بکنم؟ یعنی دوباره برم دکتر؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن شغل خانه دغر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بهتره مجدد توسط ماما یا پزشکتون معاینه بشید
لباس زیر هر روز تعویض بشه
برای شستشو روزانه از ژل مخصوص ناحیه تناسلی بانوان استفاده کنید
همچنین شستشو با سرکه سفید با پنبه بهداشتی بصورت یکروز درمیان مؤثر هست
همسر هم باید بهداشت فردی رو با وسواس بیشتری رعایت کنند خصوصا قبل از رابطه.
موهای زائد ناحیه تناسلی رو همیشه از بین ببرید اگر از تیغ استفاده می‌کنید روش موزدائی رو تغییر بدید