سرماخوردگی نوزاد شش ماهه

32 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام تو رو خدا به من راهکار بدید دخترم 6 ماه و نیمشه هر بار که ببرمش پارک یا پیک نیک فرداش چشاش ورم میکنه گلو درد و عذر میخوام مخاط بینیش زیاد میشه ولی سفته،یه جورایی سرما میخوره، دیروز هوا هم خیلی گرم بود و الان باز اینجوری شده وضع مالیمم افتضاحه و چهار بار هم در این ماه بخاطر سرما خوردگی بردمش دکتر آزمایش ادرار و مدفوع هم دو بار گرفتم الان باز مریضه یعنی با هر بار بیرون بردن اینجوری میشه دیگه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

باسلام، احتمالا كودک شما مبتلا به آلرژی يا حساسيت فصلی می باشد.

تجربه شما

سلام کودک منم شش ماهشه الان دو روز سرما خورده و خوابیدنی سرفه خشک میکنه چکار کنم؟ میتونم دیفن هیدرامین بهش خیلی کم کم بدم؟