نخوردن شیر مادر کودک پنج ماهه

پسرم تازه وارد ۵ ماهگی شده دیروز تا حالا سینمو اصلا نمیگیره قبلا تو خواب میگرفت الان دیگه اصلا آیا میتونم با بدمزه کردن شیرخشکو ازش بگیرم؟ یا کار درستیه که گرسنگی بهش بدم تا مجبور بشه سینمو بگیره؟ دارم دق میکنم تو رو خدا کمکم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
گاهی بعلت بیماری ممکن است کودک سینه را نگیرد مثل برفک دهان، گوش درد و...
گاهی تغییر در طعم و مزه شیر، تغییر بوی بدن مادر، جریان خیلی تند یا کند شیر و...
به این عوامل توجه کنید. پوزیشن شیردهی عوض کنید مثلا در حالت ایستاده یا راه رفتن و... ، ابتدا کمی شیر بدوشید تا جریان یابد سپس سینه در دهان کودک قرار دهید.اگر جریان تند است با دست حمایت کنید تا با سرعت کمتری وارد دهان شود.
سعی کنید با شیشه به کودک شیر ندهید. راحتی شیر خوردن با شیشه عاملی است که باعث می شود به راحتی از سینه شیر نخورد.بجای شیشه با قاشق یا سرنگ یا فنجان شیر بدهید.