سلام دخترم چند روز دیگه میره توی 4 ماه،میخواستم بپرسم که چند بار باید در روز شیر بخوره؟روزی دو بار 90 تا شیر خشک میدم روزی سه چهار بار شیر خودم که هر دفعه نهایت 10 دقیقه میخوره.آیا این سیرش میکنه؟الان باید چند کیلو باشه؟وزن تولدش 3650 بود برای واکسن دو ماهگی 5800 بود.شب ها هم برای شیر خوردن بیدار نمیشه.کف دست پاهاش هم گاهی اوقات عرق میکنه علتش چی میتونه باشه؟ممنونم از لطفتون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

وزنگیری باید طبق نمودار باشه. ولی وزنگیری دو ماهه اول عالی بوده و حتی به نظر میاد اگه دو ماه اخیر هم خوب وزن گرفته باشه نیاز به شیرخشک نداره.
میزان شیردهی بر اساس خواست شیرخوار و وزنگیری هست اگر وزن خوب و طبق نمودار باشد، شیردهی مناسبه
اگر وزن و معاینه قلب خوبه،تعریق طبیعیه