فتال پل

با سلام دیروز سونو رفتم پنج هفته و پنج روزمه ساک و زرده دیده شد ولی فتال پل رویت نشد و اندازه ساک ۸ میلیمتر بود بقیه چیزها هم زده بود طبیعی...گفتن ده روز دیگه مراجعه کنم سونو. به نظرتون مشکلی هست ؟خونریزی و لکه هم اصلا ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۹ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز زود به سونوگرافی مراجعه کرده اید باید ۱۵ روز دیگر مجدد سونوگرافی انجام بدهید موفق باشید.