با سلام و وقت بخیر.خانمی هستم ۲۱ساله در طی چهارماه اخیر به صورت دو ماه پشت سر هم مجبور به خوردن قرص لونژیل شدم که بعد از مصرف پریودیم کلا تغیرکرد رنگ خونی که خارج میشه کاملا قهوه ایی هست درصورتی که قبلا قرمز  وشدید ودرد اوربود شایان ذکراست که احساس تورم در شکم وسینه احساس میکنم آیا مشکلی هست وباید به پزشک مراجعه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اگر قصد بارداری ندارید روش جلوگیری مطمئنی استفاده کنید. اگر تاخیر پریود ندارید و کیفیت آن مانند همیشه بوده است جای نگرانی نیست در غیر اینصورت با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش