حساسيت روی فرزند

دوست ندارم كسی بچه منو بغل كنه مخصوصا خانواده شوهر چيكار کنم؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٦ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
ممنونم از اینکه با ما در ارتباط هستین
احساس شما قابل درک هست هر چند احساس درست و منطقی نیست، از این رو که خانواده همسر شما و خانواده خودتان و اطرافیان شما هم به نسبت احساساتی در مورد فرزند شما دارند و خودشون رو در این زمینه صاحب حق میدونن
عنوان کردن این مساله چه به طور مستقیم و چه با رفتارتان فقط باعث درگیری و اختلاف خواهد شد و چه بسا روی فرزند شما هم تاثیر نا مناسب خواهد داشت
در نتیجه شما سعی کنید علت این امر رو در درون خودتان پیدا کنید و حلش کنید و با مقداری سازگاری این مساله رو با خودتان و دیگران حل کنید
انسان یک موجود اجتماعی هست و هم دیگران و هم فرزند شما به این تعاملات و ارتباطات احتیاج دارند