سلام خدمت شما...ببخشید من نزدیک سه سال هست که عقدم شوهرم پدرش فوت شده و یه مادر و یه خواهر داره من به اینکه شوهرم به کسای دیگه توجه و محبت کنه خیلی حساس شدم و حسادت میکنم یه خواهرزاده داره پنج سالشه بیشتر اوقات خونه مادرشوهرمه منم میخوام برم اونجا بمونم وقتایی که اونا هستن نمیتونم راحت باشم اینم بگم که اون بچه ست و ۵سالشه اما نمیدونم چرا بهش حسادت میکنم آخه شوهرم خیلی بهشون محبت میکنه من نمیگم نکنه اما میگم تعادل داشته باشه همیشه واسشون دایه ی مهربان تر از مادره منم این موضوعو کلا باهاش درمیون نذاشتم چون حس میکنم دیدش نسبت به من عوض میشه البته شوهرم از اپن آدمایی نیست که بیخیال زنش باشه و به دیگران توجه کنه نه اینجوری نیست به منم خیلی توجه میکنه اما من چرا نمیتونم ببینم به یه بچه محبت زیادی بکنم‌واقعا خودم خسته شدم نمیدونم چیکار کنم اصلا احساس آرامش ندارم نمیتونم خونشون بمونم یه راهکاری بدید خواهش میکنم ازتون اصلا انگار شده یه جور خوره واسم این یه چیزه پیش پا افتاده😔😔

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، سوال خوبی پرسیدی و تحسینت میکنم که دنبال جواب سوالت ابتدا در درون خودت میگردی،
همانطور که خودتونم به درستی متوجه شدین  در واقع ریشه این مسله در درون شماست به این صورت که حسادت شما به خواهرزاده همسرتون یا هر فرد دیگری از ترس شما ناشی میشه، ترسِ از دست دادن توجه همسر ، ترسِ دوست داشتنی نبودن و از دست دادن جایگاه یا جذابیت یا....
خیلی عاقلانه است که برای مسله ای که در درون ماست و مشکلِ شخصی ماست به فرد دیگری خرده نگیریم مخصوصا که گفتید همسرتون به شما توجه لازم و داره و حتی اگر هم نداشت حسادت ورزیدن یا دوری از موقعیت های تلخ نمیتونست  برای شما چاره ساز باشد، تنها و تنها درمان این موضوع، کار کردن روی شخصیت خودتون و دیدن این ترس در درونتون هست به محض پذیرشِ این موضوع شما آماده تغییر کردن میشید، اگر بتونید پیش یک مربی توسعه فردی یا درمانگر و مشاور برید کمکتون میکنند که زودتر این موضوع حل بشه ، اگر به هر دلیلی براتون مقدور نیست من بهتون کتابهای زیر و معرفی میکنم
ترس شما ازینکه به اندازه کافی خوب و دوست داشتنی نباشید از پایین بودن عزت نفس میاد و این به شیوه محبت و نوازشی که شما در کودکی از پدرو مادر و معلمها و سایر افراد موثر و مهم زندگیتون گرفتید مربوط میشه، اینکه  کجاها و به چه اندازه و چطور شما رو مورد تشویق ، تحسین و تایید قرار دادند ، معمولا حسادت در کسانی بیشتر به وجود میاد که در کودکی به دفعات با خواهر یا برادر یا سایر کودکان مقایسه میشدند و معمولا برای گرفتن نوازش های مثبت باید خیلی تلاش میکردند. در هر حال همه ما با مجموعه ای از صفات خوشایند و نقاط قوت و صفات ناخوشایند و نقاط ضعف همراه هستیم، انسان بالغ و رشد یافته کسی هست که به نقاط تاریک شخصیتش اذعان میکنه و اونها رو میبینه و میپذیره سپس در جهت بهبودشون اقدام میکنه .
امیدوارم به زودی با خود ارزشمند و بی نظیرتون ملاقات کنید.
Image result for ‫احساس ارزشمندی و راه های تقویت آن‬‎                                           Related image