زمان مناسب برای بارداری

سلام خسته نباشید روز بخیر من میخوام باردارشم اما نمیدونم بشیم یا وقتش نیست؟؟

من ۱۸ سالمه..دی ماه امسال میرم ۱۹ سالگی

شوهرمم دوماه دیگه میره ۲۵ سالگی

حقوقش خوبه و میتونیم یک عضو جدید داشت باشیم💜

من با اینکه کم سنم اما بچه داری بنظر خودم چه اطرافینم قشنگ بلدم و هیچ سختی بنظرم نداره💜

آخه بعضی از آدما به این باور هستن که بچه داری وحشتناک سخته

و من از زایمان و دوره بارداری و اینا نمیترسم من

خونه ماشین داریم و یه ساله شوهرمو میشناسم

دوسال وسه ماه از عقد و یک سال و چهار ماهی از عروسیمون میگذره

من و شوهرمم عاشق بچه هاییم من خیلی دوست دارم زودتر بچه دار شیم

شوهرمم عاشق بچه هاست تا یه ماه پیش بهم میگفت نی‌نی بیاریم..اما چندشب پیش که ازش پرسیدم گفت فرقی نداره برام بنطرتون بچه بیاریم یا زوده ؟؟؟💜من واقعا به راهنماییتون نیاز دارم💜

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻
ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد
دوست عزيز هيچ زمان خاصي براي بچه دار شدن وجود ندارد ،تصميم به بچه دار شدن در زندگي مشترك تصميم بسيار مهمي است شما در اين مورد بايد زندگي خودتان ،توانايي هايتان ،وشرايط زندگي مشترك تان را در نظر بگيريد و به ميل خود و همسرتان بچه دار شويد. اول اينكه داشتن ميل دو طرفه شما و همسرتان براي بچه دار شدن و دوم آگاهي از اينكه تولد فرزند چه مسئوليت هايي را براي شما دارد از قبيل :نيازهاي مالي،رسيدگي عاطفي ،آگاهي از مهارتهاي فرزند پروري
آيا براي اين تغيير مهم در زندگي خود آگاهي ومهارتهاي كافي داريد .بايد قبل از اينكه صاحب فرزندي شويد ،خودو همسرتان را به خوبي بشناسيد ،به يكديگرعلاقه مند باشيد ورابطه ميان شما صميمي و كاملا باثبات باشد.يعني بايد آينده رابطه شما روشن مطمئن و قابل پيش بيني باشد.سعي كنيد قبل از اقدام به بچه دارشدن به يادگيري مهارتهاي فرزند پروري بپردازيد تا بتوانيد در زمان تولد فرزندتان بهترين وصحيح ترين نوع رفتار را داشته باشيد.
پس سعي كنيد اول آمادگي خودرا بسنجيد وبعد به فكر بچه دار شدن باشيد.

                     شاد وموفق باشيد🌷🙏🏻