باردارى و سقط

سلام خسته نباشيد . من اسفند ماه بعد از يازده ماه اقدام فهميدم باردارم بعد سه روز تاخير پريود آزمايش تيتر بتا دادم و ٦٣ بود بعد ٤٨ ساعت تكرار كردم و شد ٩٠ . دكترم گفت احتمالا سقط ميشه چون دوبرابر نشده بعد از ٥ روز لكه بينى داشتم و يكم خونريزى رفتم سونو واژينال خانومه گفت دفع شده و چيزى تو رحم نيست بتام شده بود ٣٥ و بعدم خونريزى همراه با درد وحشتناک و دفع لخته زيادى داشتم . ده روز خونريزى شديد داشتم تموم كه شد تيتر دادم كه عددش صفر شده بود تو مطالبى كه خوندم نوشته بودن كه اين باردارى شيميايى اسمشه . درسته ؟ اصلا من باردار بودم يا نه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٠ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

شما باردار بودید ولی بنا به هر دلیلی تهدید به سقط بودید که سقط جنین هم انجام شده
قبل از اقدام برای بارداری هم شما و هم همسرتون چکاپ کامل انجام بدید و مکمل های مناسب مانند مولتی ویتامین و اسید فولیک و ویتامین سی مصرف کنید