روابط عاطفی در بارداری

سلام خسته نباشید. من چهارساله ازدواج کردم. الان ۸ماهه باردارم. بارداری سختی رو میگذرونم همسرم بهم آرامش نمیده ازلحاظ احساسی تامینم نمیکنه منم خیلی پرخاشگر شدم نمیدونم بایدچیکار کنم حس میکنم افسردگی گرفتم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم، ممنون از اینکه با ما در ارتباط هستین

شرایط شما قابل درک هست، و شما در درجه اول باید علل پرخاشگری خودتان رو پیدا کنید و رفعش کنید

بارداری وضعیت اکنون شما هست اما علت پرخاشگری نیست

اینکه شکا از همسرتان انتظار درک و تامین عاطفی دارید رو باید با خودشان مطرح کنید و در ضمن گفتگو هم خواسته ها و نظرات ایشان رو گوش کنید و هم مسایل خودتان رو عنوان کنید