پریودی نامنظم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 19 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید. ببخشید من پریودم نامنظمه همیشه بخاطر پلی کیستیک پریودم همیشه یک ماه کامل یا دوماه میشدم دیگه نمیشدم تا 3 یا 4 ماه دیگه ولی چند وقتیه پریودام خیلی نزدیک به هم شدن با خونریزی شدید و من الان 12 فروردین پریود شده بودم تا 35 روز که یعنی الان 9 روز پاک شده بودم و دوباره از دیروز پریود شدم من چیکار کنم دلیلش چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

حتما از نظر تغییرات هورمونی، فیبروم، پولیپ ها باید بررسی شوید و باید سونو و تست پاپ اسمیر انجام دهید و بر اساس نتایج دارو درمانی و اقدامات لازم انجام شود. با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش

تجربه شما

سلام

 ضخامت اندومتر به احتمال زیاد مشکل دار  است بهتر است برای بررسی بیشتر و ادامه درمان با پزشکتان مشورت کنید.

سونوگرافی رفتم جوابش، رحم با اندازه مناسب دیده میشود، اکوی میومترهموزن است . اندومتر به ضخامت 5 میلیمتر و lntact مشهود است.  هر دوتخمدان به اندازه مناسب و اکوی مناسب دیده میشود. تصویر تعدادی 8 تا 10 عدد فولیکول به دیامتر 6 تا 8 میلیمتربه صورت پراکنده در تخمدان هر دوسمت مشهود است .ضایعه سالید در اندکس هادیده نمیشود. مثانه ضخامت جدار مناسب دارد. ضایعه فضاگیر درون مثانه دیده نمیشود. ابعاد رحم :39*69 م م