خونریزی در هفته 6 بارداری

سلام، الان تقریبا هفته ششم بارداری هستم، دکتر رفتم سونو کرد و گفت کیسه هیت ولی هنوز زوده برای دیده شدن جنین قراره دو هفته دیگه برم، ولی دو روز پیش از صبح تا شب خونریزی داشتم، رقیق و رنگشم روشن بود بدون لخته، ولی شکمم و کمرم درد میکرد حتی مقعدمم درد میکرد، دیروز حالم خوب بود ولی هر ازگاهی دردکمر و شکم داشتم ولی شب بازم در حد چند قطره خون اومد قهوه ای تیره، امروز صبحم شکم درد داشتم و باز هم چند قطره خون اومد، دلیلش چی میتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
هرگونه درد در ناحیه زیر شکم و خونریزی یا لکه بینی تهدید به سقط محسوب میشه و شما باید جهت چکاپ و بررسی سریعا به ماما یا پزشک زنان مراجعه کنید تا اگر هنوز فرصتی باشه بتونند با دارو به حفظ جنین کمک کنند