عفونت رحم‌ در دوران شیردهی

سلام هفته قبل رفتم استخر از فردای اون‌ روز همش خارش و سوزش ادار دارم و اطراف واژنم قرمز و کمی ملتهب شده رنگ ادرار هم زرد زرد شده تو دوران شیردهی هم هستم باید چکار کنم خوب بشم از دود عنبرنسا دو بار استفاده کردم انگار بهتر شدم و خودمو همش با آب و سرکه سیب میشورم به نظرتون چه کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بهترین کاری که باید بکنید اینه که به یک ماما یا پزشک زنان مراجعه داشته باشید تا معاینه بشید و نوع عفونت احتمالی تشخیص داده بشه و درمان مناسب براتون انجام بشه
در برخی عفونتها شستشو با سرکه عارضه رو بدتر میکنه