درمان خارش بیرون واژن

سلام من ۱۲ روز پیش موعد تخمک گذاریم اقدام به بارداری داشتم و این ماه قبل موعد و قبل تخمک گذاریم چرک خشک کن زیاد مصرف کردم به تجویز دکتر که هیچ نوع التهابی برای اقدام بارداری نداشته باشم و بعدش روزه گرفتم ادرادم تند شد و یک دفعه قسمت بین واژن و محل ادرارم خارش و سوزش گرفته وقتی شورت میپوشم بدتر میشه و وقتی نمیپوشم بهترم. دکتر بهم ژل بانوان هیدرودرم داده روزی دوبار ولی به نظرم میزنم بدتر میشم و پماد هیدروکورتیزول دادن. میزنم بهترم.. ولی میره دوباره بعد یکی دو روز میاد اما ترشحی ندارم..فقط ترشح لویسیونی و کمی زرد که بو ندارن اونم دوبار توی یک هفته داشتم ولی خارش داخل واژن ندارم و ترشحاتم حالت پنیری ندارن.چیکار کنم؟پمادی دادن خوبه؟ اگر نیست چی بزنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
باید معاینه داخلی بشید تا نوع عفونت تشخیص داده بشه و داروی مناسب براتون تجویز کنند
عفونتهای واژینال انواع مختلفی دارند و راههای درمانشون هم متفاوته