سلام وقتتون بخیر. این امکان وجود داره که حاملگی با این شرایط رخ بده یعنی بعد از مصرف قرص اورژانسی، پریود یک هفته بعد رخ بده؟ من احساس میکنم دور نافم مثل نبض میزنه. شرمنده یکبار پرسیده بودم ولی چون زیاد در موردش فکر میکنم شاید تلقین میکنم به خودم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز منظور شما از این شرایط واضح نیست اگر بعد از مصرف قرص اورژانسی پریود شده اید و میزان خون ریزی شما مثل همیشه بوده احتمال بارداری وجود ندارد موفق باشید.