شک کردن به همسر

سلام. ۲۲ سالمه و ۲ ساله ازدواج کردم. رابطه خیلی خوبی با همسرم دارم و دوستش دارم و اونم متقابلا منو دوست داره. اما چند روز پیش تو جیب شلوارش که میخواستم بشورمش چند تا تیکه کاغذ پیدا کردم که توشون شماره خودشو نوشته بود. وقتی ازش پرسیدم این چیه گفت هیچی صاحب کارم ازم شمارمو خواسته منم تو کاغذ نوشتم بهش بدم. ولی مطمئنم که داره بهم دروغ میگه صد درصد. به نظرتون من چیکار کنم واقعا آشفته ام

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
با توجه به این که رابطه خوبی با همسرتون دارید و احساس می کنید این دوست داشتن متقابل هست
پس یک شماره در جیب همسرتون نمی تونه مسئله مهمی باشه مهمترین چیز در رابطه شما احساسی هست که به همسرتون دارید. ممکنه به علت دوست داشتن همسرتون نگران از دست دادنش باشید و این فکر شما رو مضطرب می کنه وروی رفتار شما تاثیر میگذاره بهتون پیشنهاد می کنم به گفته همسرتون اعتماد کنید و در. کنار این اعتماد در کمال آرامش روی رابطه متمرکز شوید و تلاش کنید ساعات خوشی رو با همسرتون بگذرانید اگر ایشون کنار شما شاد و آرام باشند دیگر نیاز به فرد سومی وجود ندارد