سلام، برای آخرین بار ۱۶ فروردین ؛  باوجود مصرف قرص اورژانسی حامله شدم، قرص اورژانسی هم چهارتا مصرف کردم، ولی هفته پیش فهمیدم باردارم، دیروز ازصبح تا شب خونریزی داشتم صورتی و رقیق بود، شکمم و کمرم و بعضی وقتا ببخشید مقعدم خیلی درد میکرد، ولی امروز خونریزیم قطع شده و تقریبا هیچ دردی ندارم،  دلیل خونریزی چی میتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

تغییرات هورمونی...علت آن است. کار سنگین و نزدیکی نکنید، استراحت کنید و اگر درد یا لکه بینی ادامه داشت برای بررسی بیشتر و دارو درمانی حتما با پزشکتان مشورت کنید.‌ شب خوش