مشکلات زندگی مشترک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 35 بازدید 2 تبادل تجربه

من 5 ساله که ازدواج کردم و از همه لحاظ دوست داشتم زندگیمو درست کنم و ادامه بدم متاسفانه هر کاری که میکنم درست بشه نمیشه همسرم 5.6 بار شغلشو عوض کرده شهر زندگیمونو عوض کردیم حتی کشور عوض کردیم و باز برگشتیم ایران ولی باز زندگیمون رشد نمیکنه فکرم خیلی مشغولو درگیره که باید چه کاری کنم تا درست بشه همه میگن همسرم از این شاخه به اون شاخه ست منم تا حدودی قبول دارم بهشم میگم بهش برمیخوره و میگه من این همه تلاش میکنم خیلی بی معرفتی نمیدونم که چیکار کنم خیلی اذیت میشم و همین دلیلم باعث شده که از فکر بچه دار شدن بیام بیرون لطفا راهنماییم کنید .ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل منشی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد

حتما اين رفتارها علتی دارد ؟ آيا ايشون از اوايل ازدواج هم اينگونه بود شما تابه حال با ايشون در اين مورد صحبت كرديد؟

آيا خانواده ها از اين مسئله اطلاع دارند ؟

افرادی كه مدام تغيير شغل ميدهند و نميتوانند جای ثابت و شغل ثابتی داشته باشند

علاقه مندی خود را نميشناسند، نميتوانند هدف گذاری كنند، ارزش ها و خواسته های خود را نميشناسند ، و همچنين عزت نفس پايينی در تصميم گيری دارند، بهتر است در اين مورد با همسرتان در يک زمان و شرايط مناسب به صورت قاطع و با احترام  بدون سرزنش و انتقاد صحبت كنيد . خواسته ها و نيازهای خود را مطرح كنيد ، تا ايشون متوجه شرايط باشند و بهتر بتوانند تصميم گيری كنند .

بهتر است برای آموزش يک سری مهارتها از مشاوره حضوری كمک بگيريد.

                      شاد وموفق باشيد 🌷🙏🏻

تجربه شما

سلامی دوباره

دوست عزيز  در اين زمينه از يک مشاور خانواده به صورت حضوری كمک بگيريد.

مطمئنا به نتايج مطلوبی ميرسيد .

شاد و موفق باشيد 🙏🏻🌷

ممنونم که جوابمو دادین ، واقعا علتشو نمیفهمم ولی احساس میکنم همه چیز برمیگرده به مجردی و خانواده اش چون همش عادت به مسخره کردن دارن، خانوادم میدونن و به خاطرش خیلی ناراحت زندگیم اند همسرم واقعا مرد مهربون و کمک حالیه اما این اخلاقش خیلی خیلی نگرانم میکنه. متاسفانه هر وقتم صحبت میکنم باهاش از کوره در میرم و سرزنشش میکنم میشه بگید پیش چه مشاوری برم تا کمکم کنه یعنی تخصصش چی باشه