شوخی های آزار دهنده همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 242 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

خسته نباشید ممنونم که سوالمو میخونید

من یک مشکل بچگانه و مسخره با همسرم دارم اونم اینه که بیشتر وقتا از سرکار که میاد من میرم استقبالش با روی خوش باهاش حرف میزنم و خسته نباشید میگم

ولی اون شروع میکنه به شوخی اذیت کردن جواب حرفامو (دوستت دارم و حرفای عاشقانه)با میدونم و به من چه جواب میده

و بعضی وقتا یک دفعه محکم میزنه تو سرم یا تو پهلوم یا حتی تو گوشم ولی میخنده منم بدم میاد و اصلا آدمی نیستم که زیر بار زور برم منم جاشو میزنم و یک دفعه شوخی شوخی دعوامون میشه و تا چندوقت قهریم

هرچی سعی میکنم جلوی این کاراشو بگیرم نمیشه . شوهرم معمولا مرد آروم و صبوریه نمیدونم چرا یک دفعه بعضی وقتا خوشش میاد به اسم شوخی اذیتم کنه منم خیلی زود عصبانی میشم و جوابشو میدم

مثلا دیشب خمیازه کشیدم گفت زهرمار منم جوابشو ندادم حوصله دعوا نداشتم

ولی شما بگید مگه میشه آدم این چیزارو بشنوه و باهاش بد رفتار بشه و هیچی نگه؟ من که اصلا نمیتونم. باهاشم تاحالا خیلی حرف زدم که این کارارو نکنه ولی فایده نداره

خواهش میکنم راهنماییم کنید تو اینجور مواقع که اون شروع میکنه به اذیت کردن و مسخره بازی من باید چیکارکنم که تمومش کنه و چطور باید این کارو از سرش بندازم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد

گاهی اوقات افراد شوخی كردن به جا و درست را بلد نيستند و به درستی ياد نگرفته اند.شايد همسرتان متوجه نيستند كه شما چقدر ناراحت ميشويد.

بهترين راه اين است كه در يک فضای آرام و بدون هيچ گونه تنشی ،با احترام و قاطع بدون سرزنش و كنايه زدن در مورد اين مساله با همسرتان گفتگو كنيد. اول در مورد ويژگيهای خوب او صحبت كنيد و بعد موضوع را اينگونه بيان كنيد .مثلا بگوييد:كه “من از اين رفتارهای تو يا حرفت ناراحت شدم” ، به او بفهمانيد كه برايش ارزش بالايی قائل هستيد و او را قبول داريد و بسيار او را دوست داريد و عاشق زندگيتان هستيد .فقط اين رفتارها شمارا ناراحت ميكند.

                   شاد وموفق باشيد🌷🙏🏻

تجربه شما

سلام

شما بهتره با سکوت و کم محلی کردن به این رفتارهایش سعی کنی تا اونا آرام آرام خاموش کنی و رفتارهای خوب اونا ازش تعریف و تمجید کنی تا ایشون به تقویت رفتارهای مثبت بپردازد.

اگر دیدی جواب نداد شما هم درزمان هایی که درحال استراحت یا موقعیت هایی هستن که حسی ندارند مانند او به شوخی های آزاردهنده بپرداز.

مثلا زمانی که در استراحت است و داره چشمش برای خواب گرم میشه اونو قلقلک بده و از خواب بیدار کن وقتی که ناراحت و عصبانی شد بگو هر چیزی  که عوض داره گله نداره تا زمانی که خودش تعهد بده که دست از رفتارهای سبک سریش بردارد.