سلام و خسته نباشید من غربالگری اول و دوم را انجام داده ام و خداروشکر هر دو مرحله جوابش خوب و جنین سالم بود الان سوال من اینه آیا امکان داره وقتی بچه به دنیا میاد مشکل داشته باشه این موضوع خیلی به من استرس میده آیا کسی بوده با اینکه جواب غربالگری خوب بوده ولی بعد تولد فرزندش فهمیده باشه بچه مشکل داره؟ درضمن من هیچ نسبت فامیلی با همسرم ندارم باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام در موارد خیلی نادر با وجود غربالگری نرمال بچه مشکل داره