مشکلات رابطه ای با همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 224 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام. بنده ۷ سال ازدواج کردم ولی از همان اوایل ازدواج بخاطر وضعیت پرمویی شدید بدنم خجالت و شرم داشتم و همیشه در تاریکی تصمیم و تاکید بر رابطه داشتم .از شوهرم بخاطر وضعیتم خجالت میکشم شاید راه اصلاح را توصیه کنید ولی من شرایطم طوری است که حتی باسنم و جاهایی از بدنم که قابل به دید کامل نیستم موهای سیاه و ضخیم داره...شوهرم هم مخالف لیزر است راستش نه پولش دارم نه شرایطش. من بیشتر لذت رابطه هامو در خیال تصور دارم .نحوه لباس پوشیدن و عشق بازی بدون شرم در خیالم دارم نمیدونم چیکار کنم آرزوی داشتن بدن صاف یکدست آرزومه که هیچوقت محقق نشد حتی با شیو هم جاهایی زخم میشه جاهایی قرمز میشه جاهایی تمیز نمیشه .بارها و بارها فقط به طلاق فکر میکنم. فرزندم هم که بدنیا آمد با وضعیت وحشتناک و دردناک پرمویی بیشتر عذاب و زجر به زندگیم اضافه شده...

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست عزیزم سلام
پیامتون من رو ناراحت کرد، بدن شما به طور طبیعی به این شکل هست و بدن انسانها مدلهای بسیار متفاوتی داره که اگر با معیارهای زیبایی امروز جور در نیاید الزاما زشت و بد نیست، اینکه دوست دارید شکل خاصی از بدن رو داشته باشید هیچ‌ایرادی نداره و میل به زیباتر شدن در همه انسانها هست اما این مساله جایی ایران پیدا میکنه که یک اصل فرعی به اصل مهم زندگی شما تبدیل میشه تا جایی که به طلاق فکر میکنید!! آیا همسر شما تا به حال اعتراضی بابت ‌این موضوع به شما داشته اند که تا این حد خودتون رو معذب میکنید؟ برای از بین بردن این احساس شرم خودتون رو هر روز در آینه به همین شکلی که هستید نگاه کنید و‌ خودتون رو تحسین کنید، سعی کنید احساس بهتری به خودتون بدید و به کسی هم اجازه ندید شما رو به این دلیل زیرسوال ببره،  اگر راههای مختلفی رو امتحان کردید و موهایتان کم نشد برای لیزر برنامه ریزی کنید و اقدام کنید، موهاتون رو دیر به دیر اصلاح کنید تا زخم نشه و کمتر باهاش کلنجار برید، هرچقدر بیشتر در کلنجار با بدنتون باشید بدنتون هم واکنش منفی تری نشون خواهد داد.در نهایت مطمن باشید که بدن شما کاملا بدون عیب و‌ نقص هست و اگر دوست دارید وضعیت زیباتری داشته باشه میتونید بدون داشتن احساس بد برای بهتر شدن اون تلاش کنید. موفق باشید

تجربه شما

منم مثل شما. پاهام خیلی پرمو هستش ولی مشکلی ندارم زیاد. پاهام از مردا بیشتر مو داره. شما همینطور هستین؟

@مژگاننننن

کاش فقط پا بود کل بدنم از ران پشت گردن در کل همه جام پوشیده از مو...بچم هم وحشتناک مو داره حسرت یکبار لباس پوشیدن باز به دل خودم بچم مونده..هر جا هم میبرم تمسخر از سر و روشون میباره خسته ام بارها آرزوی مرگ کردم دیگه نمیکشم