تناسب اندام شکم و پهلو

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 421 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید من زنی ۴۲ساله هستم متاهل سه بار زایمان طبیعی داشتم ۲۷ساله ازدواج کردم چربی شکم و پهلو دارم فعلاشرایط رفتن به باشگاه رو ندارم فعالیت روزانمم زیاده به نظرتون علت چیه و من چیکارکنم به تناسب اندام برسم ؟در ضمن صورتمم لاغره برای پر شدنش چه راهکاری دارین؟لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم درمانی

سلام و وقت بخیر
ای کاش قد و وزنتون رو اعلام کرده بودید
دوست عزیز با توجه به فرمایشاتتون شما اضافه وزن دارید پس راه کار های زیر را دنبال کنید :
چربی رژیم غذاییتون رو کنترل کنید
مصرف کره خامه شکر قند عسل روغن های حیوانی چربی های جامد غذا های سرخ شده و فست فود ها رو محدود کنید
میوه و سبزیجات تازه مصرف کنید
از لبنیات کم چرب استفاده کنید
به متخصص تغذیه مراجعه فرمایید
در آخر برای رسیدن به تناسب اندام و داشتن شکمی تخت باید حتما ورزش کنید !

تجربه شما

تجربه کاهش وزن من میگه رژیم به تنهایی نتیجه عالی میده. مخصوصا که ایشون فعالیت روزانشون زیاده. در درجه اول قند و شکر و هرچی  که  داخلش قند داره ممنوع، نان و برنج بسیار  محدود. پروتئین  و  سبزیجات  آزاد، میوه ها  کنترل  شده مصرف بشه.