اختلال در پریود با قرص اورژانسی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 139 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام یک دارویی معرفی کنید که پریودم منظم بشه. یک بار هم از قرص اورژانسی استفاده کردم و نظمش بهم ریخته.

میخواستم بدونم که همون وقت که پریود شدم خونریزیم یک مقدار کمتر از همیشه بود میخواستم بدونم ربطی حاملگی داره یا نه؟

و این فاصله ک بین دو پریودم افتاده نهایتش ممکنه چند روز باشه؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

به طور کلی مصرف قرصهای اورژانسی ممکنه باعث تأخیر در پریود بشه و همچنین بی نظمی طی یک تا دو سیکل بعدی رو در بر داشته باشه
دوست عزیز قاعدتا ما بدون ویزیت بیمار و انجام چکاپ های ضروری نمیتونیم داروی هورمونی برای فردی تجویز کنیم چون قطعا عوارض خواهد داشت
بنابراین به یک ماما یا پزشک زنان مراجعه کنید اول چکاپ لازم از شما بعمل بیاد و اگر نیاز بود براتون دارو تجویز بشه

تجربه شما

ممنونم. پس این فاصله زیادی که افتاده بین دو دوره ام طبیعیه درسته؟ من خیلی نگرانم به این دلیل هست که همش مزاحم شما میشم