بدغذایی و بی اشتهایی دختر یک ساله

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 36 بازدید 1 تبادل تجربه

دخترم تازه وارد یک سالگی شده و اصلا از غذا خوردن خوشش نمیاد. هر غذایی که بگین براش درست میکنم از انواع سوپ و حریره و فرنی و دنت و ...... از صبح تا شب سرپام ولی دریغ از خوردن یک قاشق . واقعا دیگه دارم کم میارم . حتما غذاهای میکس شده میخوره و اگه خدایی نکرده یه تکه کوچیک بره دهنش اون غذاهایی هم که با هزار ترفند و شکلک دراوردن و بعضا با دعوا بهش دادم و بالا میاره. به متخصص تغذیه مراجعه کردم مولتی ویتامینایی که اشتهارو زیاد میکنه داد و گفت غذارو میکس نکنید. دو روز میکس نکردم هیچی نخورد مولتی ویتامین هم تاثیری نداره رو اشتهاش. ممنون میشم کمک کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل فعلا هیچی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

بارها به این سوال در همین سایت پاسخ داده شده است.

در این سن ( بعد از یکسالگی) اولویت تغذیه با غذاست و نه با شیر. یعنی شیر را باید بعد از خوردن غذا باید داد. بیشتر بچه هایی که بعد از یکسالگی دچار کاهش وزن میشوند بدلیل وابستگی به شیر مادر است . سعی کنید غذا نخورده شیر ندهید.
بچه ها در این سن بیشتر وابسته به شیر میشوند و با شیرخوردن اشتها به غذا از بین میرود. این به معنای اهمیت ندادن به شیر در این سنین نیست یعنی شیرخواری که به اندازه کافی غذا خورده باشد اجازه دارد به اندازه دلخواه شیر بخورد.

تجربه شما

ممنون ولی مشکل من اینه بچم اصلا غذا دوست نداره لب نمیزنه حتی اگه یه روز هیچی نخورده باشه بازم ممنون که پاسخ دادین