سندروم روده تحریک پذیر

سلام خسته نباشید من سه سال هست که به دلیل مشکل ای بی اس به کمک انگشت هر روز دفع دارم و خداروشکر تا حالا دچار بواسیر نشدم اما متاسفانه عادت کردم اگر صبح ها اینکارو نکنم تمام روز دل پیچه باعث آبروریزی میشه دوست ندارم دیگه ادامه بدم میترسم دچار هموروئید بشم ولی اگر هم انجام ندم نمیتونم به راحتی گاز روده و مدفوع دفع کنم و از وقتی اینکارو میکنم گاز روده با صدای بلندی خارج میشه تو رو خداراهنماییم کنید چه جوری هم اینکارو ترک کنم هم دفع راحتی داشته باشم که دل پیچه نداشته باشم وزی چندبار مجبور به دفع انگشتی هستم. خیلی میترسم که دچار هموروئید بشم

البته قبلش تحریک میکنم که حرکات روده انجام بشه و دچار یبوست هم به ندرت میشم معمولا از وقتی اینکار را انجام میدم مدفوع شل دارم آیا باز هم احتمال هموروئید بالاست؟

خواهش میکنم کمکم کنید چه جوری ترکش کنم که مشکلات دل پیچه هم نداشته باشم صبح ها چند دفعه اینکارو انجام میده تا رودم تحریک بشه به طور کامل دفع داشته باشم چون حتی اگر مدفوع به اندازه نخود در رودم باشه سر کلاس دل‌درد و دلپیچه و صدای روده دارم که آبرومو میبره اما وقتی تو خونه باشم حتی اگر یک روز دفع. نداشته باشم مشکلی ندارم

و بگم من زور نمیزنم اصلا فشاری به خودم وارد نمیکنم که دچار بواسیر بشم فقط به وسیله انگشت که قبلش میشورم ابتدا تحریک‌ میکنم و بعد اگر مدفوع خیلی شل نباشه باید با انگشت دفعش کنم

و اینکه چیکار کنم دچار هموروئید نشم من خیلی میترسم بابتش تا الان هم دچارش نشدم اما وقتی انگشت رو داخل میبرم در بالاترین قسمت داخلی مقعد که به سمت دستگاه تناسلی هست یه برجستگی خیلی کوچیک هست اندازه عدس شایدم کوچکتر همیشه اینو حس میکردم اما از وقتی درباره بواسیر خوندم میترسم که نکنه بواسیر باشه اما این رو همیشه حس میکنم و هیچ علائم بواسیر ندارم

خواهش میکنم بهم راهکار بدین هم برای ترک اینکار در حالیکه بتونم دفع داشته باشم و دچار دل پیچه نشم هم برای اینکه دچار بواسیر نشم

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام. این کار برای شما به یک عادت تبدیل شده است و ترک آن شامل دو قسمت است. یکی علائم بیماری و دیگری فشار ذهنی .
در واقع شما لازم دارید حتما تحت بررسی قرار بگیرید و برای مدتی دارو مصرف کنید تا کمک کند این کار را ترک کنید.
شما در ذهن خود ، خود را ملزم به انجام این کار میدانید ... در سندرم روده تحریک پذیر علامت ها بسیار به تفکرات و حالات روحی وابسته اند.
پس این نوع تصور ذهنی شما باعث میشود که در صورت عدم انجام این کار، دچار نگرانی شوید و این نگرانی علامت های روده ای را در شما تشدید میکند.
لطفا حضورا به پزشک گوارش و روانپزشک مراجعه نمایید.
نگران نباشید.