جواب آزمایش غربالگری منو بگین لطفا دختر خاله پسر خاله هستیم از استرس دارم میمیرم NTD رو زده ۱در ۲۰آیا نرماله؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه داری وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

در صورتی که ریسک زن باردار بیشتر از 1:50باشد (یعنی در ریسک اعلام شده مخرج کسر از 50 کوچک‌تر باشد)غربالگری مثبت است و به این معناست که شما در جامعه ی مادران با ریسک بارداری بالا قرار دارید و احتمال تولد فرزند مبتلا در شما بیش از سایرین است اما لزوماً به معنای مبتلا بودن فرزند شما نیست.  در این زمان جهت اطمینان از وجود قطعی بیماری در جنین، آزمایشات تکمیلی و فوق تخصصی ( آمینوسنتز و CVS   تست های تخصصی ژنتیکی) با توجه به سن بارداری شما و صلاحدید پزشک معالج پیشنهاد می گردد که حداقل ۳ هفته زمان برای آماده شدن جواب آنها لازم است.