سلام .من ۴ماه پیش توی ۱۰روز ۶تا قرص اورژانسی مصرف کردم اون موقع اطلاعی راجع به نحوه مصرفش نداشتم که بعد متوجه اشتباهم شدم سه روز بعد از آخرین قرص اورژانسی پریود شدم و دیگه پریود نشدم تا۷۰روز بعد طی دو هفته ۵ تا آمپول پروژسترون ۵۰میل زدم و روز۱۶تا۲۶همون پریود مصنوعی روزی دوتا قرص مدروکسی پروژسترون خوردم . الان ۶روزه قرص رو قطع کردم ولی خبری از پریود نیست سونو هم دادم هیچگونه کیست و مایع آزاد دیده نشده و سایز تخمدان ها ورحم هم طبیعیه. پاپ اسمیر هم دادم همه چیز خوب بود. الان تنها ترس و نگرانی من از یائسگی زودرس هستش توی خانواده تا به حال همچین موردی نداشتیم ولی سابقه مشکلات تیروئید داریم.پیشنهاد شما چیه ؟ و دقیقا چه زمانی باید برای بررسی آزمایشfshوتیروئید برم؟آیا زمان دقیقی باید مراجعه کنم؟درضمن من ۴ماه هستش که در تنش و استرس فوق العاده بالا هستم .با وجود اینکه من الان ۲۱سالمه چقدر میتونه احتمال یائسگی باشه؟با تشکر از پاسخ به موقع و کامل شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز  علت مشکل شما مربوط به  مصرف قرص های اورژانسی می شود و ربطی به یائسگی ندارد باید   یک روش جلوگیری مطمئن انتخاب کنید که دیگر نیازی به مصرف قرص اورژانسی نداشته باشید زیرا این قرص عوارض دارد موفق باشید

تجربه شما

راستی الان که ۸ روز از قطع مصرف مدروکسی میگذره درد در ناحیه تخمدان ها دارم و ترشحات سفید و غلیظ وکش دار که بدون بو و خارش هست دارم فکر میکنم یک هفته باشه که این درد رو دارم باردار هم نیستم ولی بازم خبری از پریود نیست