سلام خسته نباشید من برای تنظیم شدن پریودم دوفاستون مصرف میکنم دوماهه که استفاده میکنم اقدامم هستم ماه اول یه روز بعد قطع قرص پریود شدم بدون هیچ لکه بینی و اندازه اش معمولی بود نه کم نه زیاد اما این ماه ۳روز از قطع قرص گذشت و از دیشب ترشح صورتی و قهوه ای داشتم بعد لک قهوه ای خیلی کم و درحدی میرفتم دسشویی میومد عصری یکمی خون قرمز روشن اومد و تا الان باز چیزی نیومده میخوام بدونم این مشکلی نداره و پریودم الان؟ و اینکه تاریخای پریودم ۳فروردین ۲۷ فروردین و ۲۲ اردیبهشت هست یعنی امروز که خون دیدم هرماه ۵.۶ روز جلو میندازم با اینکه دارو برای مرتب شدنش میخورم مشکلی نیس؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما  بهتر است تست بارداری انجام بدهید موفق باشید.

تجربه شما

خانوم دکتر امروز روز هفتمه پریودیمه خون ریزی دارم ولی خیلی کمه در حدی که تو این ۷ روز ۳روز فقط خون ریزی داشتم اونم یه روز درمیون بقیش لک بوده بازم تست بزنم یا نه سینه هام خیلی درد میکنن اشکال نداره؟ و اینکه اگه طول بکشه امروز پاک نشم اشکالی نداره؟ آخه معمولا روز ۶ام پاک میشدم

@mrsskhorami

اگر میزان خون ریزی شما مثل همیشه نیست و خفیف و سبک است بهتر است برای اطمینان از تست بی بی چک استفاده کنید موفق باشید.