با سلام

من بهمن و اسفند امسال دو پریودی سنگین رو گذروندم

26 اسفند پریود شدم تا پنجم فروردین تموم شد

بعد از یک هفته شروع لکه بینی

مراجعه کردم مطب مامایی گفت زخم داری   و دارو داد

پاپ اسمیر انجام شد

بعد از قطع داروها مجدد 26 فروردین خونریزی شروع شد بازهم با لکه بینی  همراه بود پنج روز بعد تموم شد و دوباره  شش روز بعد شروع شد   از اون موقع دیگه قطع نشده اصلا

متخصص رفتم گفت نامنظمی بافت رحم داری .قرص دوفاستون داده

سونو واژینال ، جواب پاپ اسمیر هم نرمال بود

تی اس اچ هم یک بود ، ولی شدت خونریزی روز بروز بیشتر شد همراه با دل درد و لخته های کوچک

جالان شبی یک دونه دوفاستون میخورم  به همراه هماتینیک و دو تا کپسول ترانزیک اسید

ولی تاثیری نداشته

شما بگید چکار کنم چه بررسی دیگه ای انجام بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر لکه بینی دارید با مصرف دوفاستون بهتر میشه و قاعدگی ها منظم‌تر خواهد شد
ولی اگر خونریزی شدید بین قاعدگی ها دارید از نظر میوم و پلیپ های رحمی باید بررسی بشید
همچنین انجام آزمایش هورمونهای جنسی در روز سوم قاعدگی هم ضرورت داره