با سلام پسری 3 ساله دارم به مدت 6 ماه است که دچار لکنت زبان شده است گاهی اصلا دچار لکنت نیست و گاهی دچار لکنت میشود هنگام ادای کلمه دهان خود را کامل باز میکند و سعی دارد کلمه را بگوید ولی نمیتواند مثلا کلمه آب را به صورت آ آ آ آآ   آب میخام آ به صورت کشیده با خوردن پنیر موز ماست به شدت بدتر میشود نمیدونم چه تغدیه ای باید بهش بدم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام. وقتتون بخیر
لکنت زبان نیاز به درمان فوری دارد نه رعایت نکات تغذیه ای.
ابتدا باید علت را از بین ببرید تا اینکه بخواید تغذیه رو محدود کنید. اینکه کودکان گاهی دچار لکنت هست و گاهی نیست ،این یکی از ویژگی های لکنت هست که همیشه به یک کیفیت نیست. هرچه زودتر اقدام به درمان کنید زودتر نتیجه میگیرید. بنابراین پیشنهاد میکنم هرچه زودتر به یک متخصص گفتاردرمانی رجوع کنید.