سلام نیاز به راهنماییتون دارم

همسرم از اول ازدواجمون قرص متادون مصرف میکنه و یک قرص آبی رنگ هست نمیدونم اسمش چیه الان هشت ساله که ازدواج کردیم اولا میگفت مال خودم نیست مال دوستامه بعد گفت واسه تقویت نیروی جنسی میخوره ولی دیگه نمیخوره این آخری هم که دیدم با هم بحثمون شد میگه مگه اولین بارته که دیدی

خواستم ببینم خطرات خاصی داره مصرف این قرصا شوهرم عصبی هست به شدت شکاک هست چندین باره هم بهم خیانت کرده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل مربی مهدکودک وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

سلام
مصرف هر نوع دارو و قرص شيميايی كه باعث تغيير در خلق و خو شود ميتواند زيان بار باشد.
و البته وابستگی ايجاد كند.
شما بهتره با همسرتون صحبت كنيد و ابراز نگرانی كنيد از تغيير حالاتشون و رفتارهاشون در خانه و در برخورد با شما بهشون بازخورد بديد و درخواست كنيد كه  به عنوان شريک زندگيتون دوست نداريد كه يک چنين تجربياتی باهم داشته باشيد.
قصد اينكه ميخواهيد كمكش كنيد رو هم بهشون بگيد و راضیشون كنيد كه برای درمان اقدام كنن.
بهشون حتما بگيد كه كمكش خواهيد كرد و متوجه ميل و وسوسه و وابستگی ايشان به مواد يا قرص هستيد.