اکوژن قلب جنین

با سلام

در سونوی آنومالی که انجام دادم مشخص شد که یک اکوژن در قلب جنین وجود داره خواستم ببینم آیا برای جنینم ضرر داره لازم هست کاری بکنم یا نه ؟

به این صورت نوشته شده

قلب چهار حفره ای و محور و ریتم قلب طبیعی است .EIF به قطر 1/2 م.م در بطن چب قلب دیده شد که صرفا یک soft marker بوده و به تنهایی فاقد اهمیت می باشد .

آزمایش غربالگری اول و دوم هم با ریسک پایین بوده

ممنون از پاسخگوییتون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

این گزارشها به کرات در سونوگرافی های جنینی دیده میشود که اهمیت آنچنانی ندارد و جای نگرانی نیست.

ولی برای اطمینان خاطر خودتان بهتر است  اکوی قلب جنین انجام شود.