سلام. پسر من 14 ماهشه. چهار دست و پا نمیره. هنوز راه نیفتاده. منو میگیره و بلند میشه اما وسایل رو نه.

با کمک وسایل راه میره گاهی دستشو ول میکنه و چهار پنج قدم میاد طرفم. میخوام بدونم مشکلی داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. برای راه افتادن کودک تا ۱۸ ماهگی زمان هست. ولی کوچولوی شما نیاز به حمایت و تمرین دارد. حتما چهار دست و پا رفتن را با دلبندتان تمرین کنید و همچنین به ایستادن و راه رفتن با کمک وسایل تشویقش کنید.