ناراحتی از اخلاقات همسر

سلام خسته نباشید من یک ساله نامزد کردم اوایل ازدواجمون شوهرم خیلی اخلاقش خوب بود بهم اهمیت میداد الان احساس میکنم خیلی عوض شده یا من نتونسته بودم خوب بشناسمش. احساس میکنم اصلا بلد نیست با یک خانوم چه جوری باید حرف بزنه و نازشو بکشه نمیتونه نیازمو براورده کنه تو این مورد. چند بارم بهش گفتم ولی توجه نمیکنه. وقتی یک حرفو دو بار بهش میگم عصبی میشه. دوست دارم قبل هر کاری باهام مشورت کنه و نظر منم براش مهم باشه مشورت میکنه ولی نظر منو در نظر نمیگیره حتی اگه نظر خودش اشتباه باشه.لطفا راهنماییم کنید خیلی خسته شدم

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز✋🏻
ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد
دوست عزيز در رابطه هر دونفر سهيم هستند سهم خودرا در اين رابطه پيدا كنيد.
با توجه به نوشته ها همسرتان اوايل رابطه خيلي خوب بودند، وبعد مدتي تغيير كردند .
از چه زماني تغيير رفتارها شروع شد؟
سهم شما در اين تغيير چيست ؟
تغيير رفتارهاي ايشان حتما علتي دارد ؟
چقدر همسرتان  را ميشناسيد؟
محاسن و معايب رابطه تان چيست ؟
روي رفتارهاي خود دقت كنيد ،بهترين كار شناسايي رفتارها و عكس العمل هاست مخرب است .
بهتر است براي يادگيري يكسري مهارت هاي از مشاور حضوري كمك بگيريد.

                        شاد وموفق باشيد🌷🙏🏻