مشاوره پیش از ازدواج

سلام وقتتون بخیر من با پسری برای ازدواج آشنا شدم و تا مدت زیادی قصدمون جدی بود اما خیلی دیر متوجه شدم که خانواده درستی نداره و علاوه بر اینکه پدر و مادرش پدر و مادر واقعیش نیستن و فرزند خوانده هست ، پدرش هم اعتیاد داره و هم در خانواده سابقه خیانت داشتن . علیرغم اینکه ایشون خودشون پسر خیلی خوبی بودن به نظرتون ازدواج با ایشون عاقلانه هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزیزسلام
تشابه خانوادگی،فرهنگی، اجتماعی،مالی و .... جز مواردی هست که هنگام ازدواج باید بهشون توجه بشه و داشتن تفاوت زیاد در این موارد میتونه زمینه ساز مشکلات آتی بشه. همچنین در ایران ازدواجها فردی نیست بلکه زوجین با ازدواج دایره ی بزرگی از روابط خانوادگی رو تشکیل میدن بنابراین ضمن توجه به این نکات و بررسی ملاکهاتون برای انتخاب فرد مورد نظرتون  اقدام به تصمیم گیری کنید و حتما مشاوره ی پیش از ازدواج رو نادیده نگیرید تا بتونید با بررسی همه جانبه بهترین انتخاب رو داشته باشید.
شاد و پیروز باشید.