لذت از آسیب رساندن به خود

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 96 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام شاید باور اینکه بگم من از زجر دادن خودم لذت میبرم براتون سخت باشه اما من عاشق زجر کشیدن و بدبختی خودم هستم دوست دارم افسرده و تنها باشم با همه قطع رابطه کنم و داخل خودم باشم من حتی از فکر زجر و افسردگی خودم لذت میبرم من از خود زنی خودم احساس شادی میکنم به نظرتون مشکل من چیه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام، وقت بخیر. درسته که شاید به ظاهر از آزار دادن خودتون لذت ببرید اما دلیل اینکه به من مسیج دادید چی هست؟ اگر اوضاع مرتبه و از شرایطی که برای خودتون ترتیب دادید راضی هستید این انتخاب خود شما هست و باید از خودتون بپرسید که بین انتخابهای مختلفی که میتونید داشته باشید به چه دلیل این انتخاب آسیب زننده رو انتخاب کردید؟ و چنانچه خواستید جواب دقیقی برای سوالتون پیدا کنید و شرایط رو تغییر بدید از صحبت با مشاور تلفنی یا مشاور حضوری استفاده کنید و مطمن باشید که این خودشناسی پیامدهای خیلی خوبی براتون به همراه خواهد داشت. موفق باشید

تجربه شما

منم مثل شمام.

آخه چرا اینجوری ایم؟