آسیب زانو و ضرورت MRI

سلام من دی ماه سال قبل از شش تا پله افتادم و با زانوم به حالت خم خوردم زمين، عكس ايكس ری گرفتم شكستگی نداشتم ، پزشک اورژانس گفت اگر تا يک هفته درد قطع نشد برم برای ام آر آی. درد قطع شد ولی دو هفته هست كه درد برگشته .. اين درد ممكنه از همون آسيب باشه؟ ام آر آی بايد انجام بشه؟  ممكنه  تاندون آسيب ديده باشه يا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٢ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

ممكن است در نتيجه افتادن از پله ها ، به زانو آسيبی وارد شده و مجدد با افزايش فعاليت شما درد برگشته باشد.

در مواردی، بدون ام آر آی و با تست های ارتوپدی و معاينه می توان تشخيص داد كه به رباط يا منيسک آسيب وارد شده يا خير. اما برای تعيين دقيقتر محل و شدت آسيب گاهی ام آر آی توصيه ميشود.

توصيه ميكنم ابتدا به پزشک ارتوپد يا فيزيوتراپی مراجعه كنيد تا بعد معاينه شما را راهنمايی كنند.

موفق باشيد