بی ثباتی عاطفی

سلام وقت بخیر

من به شدت دچار بی ثباتی عاطفی هستم ، مثلا یک خواستگار خیلی فوق العاده از همه لحاظ که خودش و خانوادش خیلی دوستم داشتن اومد خواستگاری، قبول کردم و بله دادم و تو مرحله آخر یک دفعه سر و کله پسری که قبلا باهاش در ارتباط بودم پیدا شد و من ازدواج رو بهم زدم ، الان خیلی عصبانی ام ،همش فکر میکنم اشتباه کردم اونو رد کردم ، هم خیلی عاشق و پیگیر بود ، هم خیلی ثروتمند...

ذهنم درگیره ، همش احساس ناامیدی دارم ، مدام به خودکشی فکر میکنم اما فقط در حد فکر هستش ، گاهی فکر میکنم شاید دوقطبی هستم...

خیلی احساساتِ آزاردهنده ای دارم...

از هیچی تو زندگی راضی نیستم ، قشنگی هاشو زندگیم از دست داده، از نظر مالی هم فشار حس میکنم.

تو رو خدا کمکم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

سلام دوست عزیز
ممنون که نی نی سایت رو برای بیان مشکلتون انتخاب کردید.
با توجه به مواردی که عنوان کردید نیازمند مداخله هستید که شرح حال کامل و اطلاعات بیشتری برای شروع کار نیاز هستش و به صورت مجازی میسر نیست. لطفا برای گرفتن نتیجه ی خوب سریعتر از خدمات حضوری روانشناسی بهره ببرید.
شاد و پیروز باشید.