بارداری ناخواسته و ویار شدید

سلام من برای بار سوم ناخواسته باردار شدم ، الان اصلا نمیتونم با این قضیه کنار بیام ، افسردگی گرفتم و همش گریه میکنم ، ویارای وحشتناکی هم دارم ، دارم به سقط فکر میکنم ، ولی از عذاب وجدان میترسم لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

ممنونم از اینکه با ما در ارتباط هستین

شما باید با توجه به شرایط زندگی خودتان تصمیم بگیرید که به بارداری ادامه بدین یا سقط کنید

بابت ویار هم باید به پزشک متخصص زنان مراجعه کنید

قطعا افسردگی و عذاب وجدان احساسات گذرایی هستند که بعد از حل شدن مساله و گذشت زمان حل خواهند شد

در مورد مساله جلوگیری از بارداری هم لطفا از پزشک زنان راهنمایی بخواهید تا مجددا دچار مشکل نشید