سلام. هفته ۱۶ بارداریم. گاهی اوقات مثلا حدود ۴ بار در روز احساس میکنم که یک چیز شبیه یک توپ بیضی حدود ۷ سانتی زیر شکم وسط( حدود ۱۱ سانت زیر ناف) میاد بالا و برمیگرده. این حالت بیشتر زمانی اتفاق میفته که در حالت دراز کشیده باشم. مشکل چیه؟

گاهی کمردرد دارم ولی با دراز کشیدن ۱ ساعته به پشت خوب میشه. خوابیدن به پشت مشکل داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید این دردها به علت بزرگ شدن رحم و تغییرات هورمونی در دوران بارداری طبیعی است و جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید.