سلام و خسته نباشيد من دوماه پيش سقط داشتم البته اولين بارداريم بود به اصرار خودم از دكترم خواستم و اسم آزمايشای مربوط به سقطو بنويسن همه چي نرماله فقط MTHFR C677t جلوش نوشته HOMOZYGOUS(mutant)

اينا يعني چی  خيلی نگرانم؟؟ ميتونم باردار بشم يا مسئله خيلی مهميه؟؟ درمان داره؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

یک سقط ارزش بررسی ندارد. نگران نباشید و با یک متخصص ایمونولوژی مشورت کنید تا بررسی های لازم را انجام دهند.‌ روز خوش