خشن رفتار کردن کودک

سلام پسر من تو برخورد با افراد دیگه خیلی خشن به جای سلام کردن بهشون اخم میکنه صدای غرش ببر رو درمیار ه و میگه من ببرم چنگتون میندازم حتی اگه اونا باهاش خوب باشن بعد اینکه وقتی کسی باهاش بد حرف بزنه زود ناراحت میشه گریه میکنه با صدای بلند حرف میزنه ولی ما آروم حرف میزنیم کلا خشونتی نداریم فقط چند تا از خانوادمون اینطوری باهاش برخورد میکنن ممکن اونا رو الگو کرده باشه کم با هم سناش دعوا میکنه کتک میزنه ولی وقتی کتکش میزنن ازخودش دفاع نمیکنه گریه میکنه نمیدونم چیکار کنم؟ تنبلم هست زیاد تحرک نداره بیشتر بازیای دخترونه رو دوست داره بازی میکنه خودش غذاشو کامل نمیخوره باید بقیشو بهش بدم و اینکه عاشق حیوناست همش خودشو جای اونا میذاره چطوری رفتارای بدشو عوض کنم؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
بچه ها معمولا خيالپردازي هاي مختلفي دارند و اينكه فرزندتان به حيوانات علاقه دارد كمكش كنيد تا بصورت علمي با آنها و مراحل رشد آنها آشنا بشود و خلاقيت او را شكوفا كنيد ، گاهي پيش مي آيد كه بچه ها براي جلب توجه اين رفتار را داشته باشند كه در اينصورت بايد روي اعتماد به نفس كودك بيشتر كار كنيد.
سعي كنيد روي استقلال كودكتان كار كنيد و اجازه دهيد مودش وظايف شخصي از جمله غذا خوردنش را انجام دهد و مطمئن باشيد كم كم درست غذا خوردن را با تشويق او ميتوانيد تغيير دهيد.
و در نهايت اينكه به بازي ها برچسب دخترونه يا پسرانه نزنيد در عوض ميتوانيد با همكاري پدرش بازي هايي را به او ياد دهيد كه تحرك بيشتري داشته باشد و پرهيجان باشد.