غذاب تکمیلی نوزاد

سلام و خداقوت

دختر من 5 ماه و نیمشه

حدودا از 4 و نیم ماهگی شروع به غذای تکمیلی کردم اول لعاب برنج و بعد هم حریره بادام

ولی الان بدلیل سفر تبلیغی که اومدیم شرایط غذا درست کردن ندارم

اگه یک ماه فاصله بیفته اشکالی داره؟؟

ممنونم اگه زود بهم جواب بدید

با سپاس

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
شروع غذای کمکی پایان 6 ماهگی است. علت زود شروع کردن شما چیست؟ آیا کم وزنی دلیل آن بوده است؟ در حال حاضر وزن کودک باتوجه به سن مطابق نمودار رشد است یا خیر.
شیردهی مناسب و منظم و کافی باید داشته باشید که وزن کودک کم نشود.