رفتار خانواده همسرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 83 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من ۲۰ سالمه و عقدم نامزدمم ۲۸ سالشه اکثر مواقع ماموریته خانواده شوهرم به زور دوسه ماه یه بار بهم سرمیزنن حتی اگه مریضم باشم نمیان دیدنم منم اوایل اینطور بودم اماحالا بخواست همسرم هر هفته سرمیزنم بهشون مادرشوهرم و کلا خانوادشون حس میکنم از من خوششون نمیاد.با من بدتر از غریبه برخورد میکنن

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل ندارم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد

دوست عزيز برای راهنمايی بهتر نياز به اطلاعات بيشتری است:

شما و همسرتان چگونه با هم آشنا شديد؟

كيفيت ارتباط شما با خانواده همسرتان چگونه است؟

كيفيت ارتباط خانواده شما با خانواده همسرتان چگونه است؟

چرا فكر ميكنيد كه آنها از شما خوششان نمياد؟چه رفتارهايی انجام ميدهند ؟

با جزئيات بيشتری توضيح دهيد

بعد از پاسخگويي در خدمتتان هستم 🌷🙏🏻

تجربه شما

من از همسرم هیچ شناختی نداشتم ایشون منو میشناختن بخاطر شناخت من از ایشون یه سال نشون بودیم

من فقط در طول یک هفته که نمیبینمشون تلفن نمیزنم ولی تو خونه شون که هستم همون رفتارو دارم که تو خونه باخانواده خودم دارم

نمونش اینه که من مادر شوهرم حتی یه بارهم منو نبوسید ولی جلوی چشم من با جاریای دیگم اینکارو میکنه یا دعوتشون میکنه خونه. یا اینکه براشون جلو چشم من کادو میگیره و...اوایل برام مهم نبود اما الان دوست دارم یه ذره بهم توجه کنن. و دوستم داشته باشن حداقل بعنوان یه دوست