دخالت پدر در زندگی مشترک

سلام من ۸ ماهه نامزد کردم پدرم زندان بود تازه آزاد شده حالا اومده اذیتمون میکنه میگه شب نمونم خونه همسرم منو منع میکنه خانوادم ازم تست بکارت میخوان باهم مشکل داریم خیلی اذیت میکنن بابام سرکار نمیره ازتون کمک میخوام چیکار کنم همسرم میگه رفت و آمدت رو باید با خانوادت خیلی کم کن.

از طرفی مامانم باهامون خیلی خوب بود ولی از وقتی بابام اومد اذیتمون میکنه چیکار کنیم به نظرتون؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، ازدواج ورود به دنبای جدیدی هست که از پیش شرطهای اون استقلال هست،
این شما هستین که تشخیص میدین شب جایی بمونید یا نه اگر هنوز قوه تشخیص این موارد و ندارید نباید ازدواج کنید و اگه دارید پس بهش عمل کنید و نگران درخواستها یا عدم تایید بقیه نباشید،
پیشنهاد همسرتون در مورد کم کردن روابط برای کم کردن چالش ها و همچنین ایجاد استقلال بیشتر میتونه مناسب باشه ،
انرژی روانی خودتونو معطوف به ایجاد شرایط  مناسب برای خودتون کنید که بتونید هر چه سریعتر مستقل بشید اجازه ندید مسایل جانبی شما رو تحث تاثیر قرار بده ،احترام گذاشتن به پدر و مادرتون ارزش هست ولی گوش دادن به حرفهاشون لزوما ارزش به حساب نمیاد
شما میتونید نظراتشونو بشنوید بهشون فکر کنید ولی در نهایت این شما هستید که تصمیم میگیرید چه کاری انجام بدید یا ندید .
براتون آرزوی موفقیت دارم.