سلام.من میخوام با کسی ازدواج کنم که10سال اختلاف سنی داریم.من20واون30 سه ساله دوستیم تاحالا رابطه جنسی نداشتیم.یعنی اصلا هیچکدوممون همچین چیزی از هم نخواستیم.حتی رو بوسی هم نداشتیم. دوستیمون سالم بوده. نمیدونم چطوری با خانوادم مطرح کنم که میخواد بیاد خاستگاریم. نمیخوام بگم دوست بودیم.نمیدونم چطوری بگم ده سال ازم بزرگتره.میترسم خانوادم قبول نکنن

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه ما رو برای صحبتاتون انتخاب کردید برای ارتباط بیشترمون لطف کنید اسم من رو نسترن بلک شاهی رو داخل موضوع یادداشت بکنید.
اگر شما با توجه به سن 20که دارید به اون پختگی لازم یعنی به بلوغ فکری، عاطفی و احساسی رسیده اید و خانواده روی تصمیمات شما حساب باز می کنن و مطمئن هستن که شما حتما در این مدت همدیگر را شناخته اید تفاوت سنی خیلی مهم نیست به شرطی که شما بیشتر از سنتون تجربه داشته باشید و از روی شناخت تصمیم به ازدواج گرفته باشید اجازه بدهید که بزرگترها هم انتخاب شما را ببینند و تصمیم نهایی خود را بگیرید
امیدوارم بهترین تصمیم را بگیرید
با تشکر