عفونت اداری نوزاد دختر

36 بازدید 1 تبادل تجربه

نوزاد دو ماهه ای با وزن تولد 3 کیلو و 50 گرم و وزن فعلی 5 کیلو و 500گرم دارم، از ابتدای تولد ترشحات زرد رنگی داشت الان هم ترشحات زرد رنگی داره،آیا عفونته؟ تازه امروز واکسن دو ماهگی زده

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

باسلام، ترشحات زرد رنگ از چه قسمتی از بدن می باشد؟ سوال خود را كامل نماييد.

تجربه شما

سلام شرمندم ولی احساس میکنم از قسمت داخل واژن میاد یه لایه روی قسمت های کلیتوریس واژنش رو میپوشونه و رو دستمال زرد رنگه

@لعلا

با سلام، این ترشحات در این سن طبیعی می باشد. در صورت ادامه آزمایش ادرار توصیه می شود.